Ραδιόφωνο για παιδιά! Η καλύτερη παιδική μουσική στην εκπομπή «Κόκκινο Ποδήλατο» –Thisisus.gr

Ραδιόφωνο για παιδιά! Η καλύτερη παιδική μουσική στην εκπομπή «Κόκκινο Ποδήλατο» –Thisisus.gr

Κάθε Πέμπτη 11 με 12 το πρωί το «Κόκκινο Ποδήλατο» βάζει στα πετάλια του στην τέχνη και τη δημιουργικότητα! Ελάτε να πιάσουμε παρέα το τιμόνι! Αυτή η ραδιοφωνική εκπομπή απευθύνεται σε παιδιά και γονείς. Ας βάλουμε το ραδιόφωνο για παιδιά στη ζωή μας!

Με θεματολογία που αφορά όλη την οικογένεια: εκπαιδευτικά θέματα, προτάσεις για το παιδικό βιβλίο και άλλα τόσα ακόμα που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Αφήστε για λίγο στην άκρη τα κινητά και τις οθόνες και δώστε χώρο στην παιδική μουσική που κάνει πάντα την ζωή μας καλύτερη.

Συντονιστείτε στο https://www.syzefxi.gr/ κάθε Πέμπτη 11 με 12 το πρωί και μέσα από το μικρόφωνο του Κόκκινου Ποδηλάτου θα μάθετε όλα όσα σας ενδιαφέρουν, μικροί μεγάλοι! Δυναμώστε την ένταση της μουσικής και χορέψτε μαζί με τα παιδιά σας. Είναι θεραπευτικό!

Τι περιμένετε; Ακολουθήστε τώρα το Κόκκινο Ποδήλατο στην επίσημη σελίδα του στο facebook  https://www.facebook.com/KokkinoPodilatoRadio για να ενημερώνεστε για τα πάντα και για να ακούτε τις ήδη ηχογραφημένες εκπομπές.

Καλή ακρόαση!

About Author