Παιδιά κρατούν σαδομαζοχιστικά αρκουδάκια στην νέα καμπάνια της Balenciaga -Thisisus.gr

Παιδιά κρατούν σαδομαζοχιστικά αρκουδάκια στην νέα καμπάνια της Balenciaga -Thisisus.gr

Σάλος με καμπάνια της Balenciaga: Παιδιά κρατούν λούτρινα με ιμάντες BDSM – Η συγγνώμη της εταιρείας

Η καμπάνια της Balenciaga δημιούργησε αντιδράσεις και η εταιρεία αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για τα λούτρινα αρκουδάκια με τους BDSM ιμάντες.

Η γνωστή εταιρεία Balenciaga αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη την Τρίτη για τη νέα της καμπάνια, η οποία δείχνει δύο νεαρά κορίτσια να ποζάρουν με αρκουδάκια, που φορούν ιμάντες που παραπέμπουν σε BDSM, δηλαδή σε σαδομαζοχιστικές πρακτικές.

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από όποιον πρόσβαλε η εορταστική μας καμπάνια. Οι τσάντες με τα βελούδινα αρκουδάκια δεν έπρεπε να εμφανιστούν δίπλα σε παιδιά. Έχουμε αφαιρέσει τις φωτογραφίες από όλες τις πλατφόρμες που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας”, έγραψε ο οίκος μόδας.

H ίδια καμπάνια δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις, επειδή στο σκηνικό είχαν τοποθετηθεί νομικά έγγραφα που αφορούν την παιδική πορνογραφία, με την Balenciaga να υποστηρίζει πως τοποθετήθηκαν εν αγνοία της.

“Ζητάμε συγγνώμη που παρουσιάσαμε ανησυχητικά έγγραφα στην καμπάνια μας. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας το θέμα και θα προβούμε σε νομικές ενέργειες κατά εκείνων που επιμελήθηκαν στο σκηνικό και συμπεριέλαβαν σε αυτό αντικείμενά, που δεν είχαν λάβει την έγκριση μας. Καταδικάζουμε έντονα την κακοποίηση των παιδιών σε οποιαδήποτε μορφή. Υπερασπιζόμαστε την ασφάλεια και την ευημερία τους” τόνισε ο γαλλικός οίκος μόδας.

About Author