Εργαστήρια της παιδαγωγικής ομάδας «Το Σκασιαρχείο» στο 2o Solidarity Film Festival “Killah P” -Thisisus.gr

Εργαστήρια της παιδαγωγικής ομάδας «Το Σκασιαρχείο» στο 2o Solidarity Film Festival “Killah P” -Thisisus.gr

Η παιδαγωγική ομάδα «Το Σκασιαρχείο» διοργανώνει στο πλαίσιο του 2o Solidarity Film Festival “Killah P” δυο εργαστήρια για παιδιά και εφήβους, με ερέθισμα και έμπνευση στίχους του Παύλου Killah P Φύσσα.

•Σάββατο 04/11/23 10.00-13.00 Εικαστικό εργαστήρι για παιδιά 6-12 ετών: Ακούμε τραγούδια του Παύλου Φύσσα και διαβάζουμε τους στίχους τραγουδιών του, ανακατεύουμε τις λέξεις και φτιάχνουμε τα δικά μας μηνύματα αλληλεγγύης και συλλογικότητας.

Αριθμός παιδιών: 30, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δήλωση συμμετοχής: https://forms.gle/tCoG6hZhn4Cnpx6M8

•Κυριακή 05/11/23 10.00-12.00 & 12:00-14:00 Εργαστήρι video art για εφήβους/ες 12-18 ετών: Φέρνουμε φωτογραφίες και μικρά βίντεο από τη ζωή και την καθημερινότητά μας στο Κερατσίνι (ή γενικότερα την περιοχή που ζούμε), δουλεύουμε ομαδικά και ντύνουμε με εικόνες ένα από τα τραγούδια του Killah P.

Αριθμός παιδιών: 30 (2 τμήματα των 15 παιδιών), θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δήλωση συμμετοχής: https://forms.gle/9wVVRDSHY2eKq2J68

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη, στην Αίθουσα της Βιβλιοθήκης στο 2ο όροφο.

Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν. Απαιτείται η συγκατάθεση των κηδεμόνων.

Μετά τη δήλωση συμμετοχής θα σταλεί σχετικό έντυπο στους συμμετέχοντες.

Θα δοθεί προτεραιότητα σε παιδιά που φοιτούν στα σχολεία των όμορων περιοχών (Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Πέραμα, Πειραιάς, κ.λ.π.).

Διοργάνωση: Solidarity Film Festival “Killah P”, Σύλλογος Πολιτισμού Παύλος Killah P Φύσσας, Παιδαγωγική Ομάδα “Το Σκασιαρχείο”.

Με την υποστήριξη: Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, ΕΛΜΕ Πειραιά, Σύλλογος ΠΕ Κερατσινίου-Περάματος “Νίκoς Πλουμπίδης”, Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Πειραιά “Η Πρόοδος”, Σημείο για τη Μελέτη και την Αντιμετώπιση της Ακροδεξιάς.

About Author