“Σώμα, Χέρια Καθαρά” ένα διασκεδαστικά χρήσιμο βιβλίο! -Thisisus.gr

“Σώμα, Χέρια Καθαρά” ένα διασκεδαστικά χρήσιμο βιβλίο! -Thisisus.gr

Τίτλος Βιβλίου : Σώμα, Χέρια Καθαρά
Συγγραφέας: Ειρήνη Αθανασίου
Εικονογράφηση : Ευτυχία Στυλιανέα
Εκδότης : Συμμετρία

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ.

Είναι σημαντικό για τα παιδιά να μάθουν τους σωστούς κανόνες υγιεινής από μικρή ηλικία. Είναι εξίσου σημαντικό για τους γονείς, να ξέρουν πως τα παιδιά τους, μαθαίνουν με χαρά!

“Σώμα, Χέρια Καθαρά” Thisisus.gr

Το “Σώμα Χέρια Καθαρά” όμως, δεν είναι απλώς ένα χρήσιμο παιδικό βιβλίο! Είναι ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό βιβλίο, το οποίο μπορεί να φανεί τρομερά χρήσιμο! Εξάλλου αυτό είναι πάντα και το ζητούμενο! Να μαθαίνουν τα παιδιά με τον πιο όμορφο τρόπο. Εδώ δεν χωρούν διδακτισμοί και παρατηρήσεις! Υπάρχει όμως μπόλικος χώρος για ποιηματάκια που προκαλούν αφάνταστη χαρά και καταλήγουν πάντα στο ίδιο σημείο, να μάθουμε πως να είμαστε καθαροί και υγιείς!

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ.

“Σώμα, Χέρια Καθαρά” Thisisus.gr

Μια ζεστή, υπέροχη εικονογράφηση που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι! Με ζωντανά χρώματα και παιδικά προσωπάκια να μας δείχνουν πως να κρατάμε το σώμα και τα χέρια μας καθαρά! Ένα βιβλίο γεμάτο παιδικά ποιηματάκια με νόημα! Ένα παιδικό βιβλίο που όλα τα μικρά παιδιά θα μάθουν απ΄ έξω κι ανακατωτά! Όπως κάνουν με όλα τα βιβλία που αγαπούν!

               Σώμα, Χέρια Καθαρά

               "Το πρωί σαν σηκωθώ
               δεν ξεχνάω να πλυθώ,
               να βουρτσίσω τα δοντάκια,
               προσωπάκι και χεράκια
               όλα να' ναι καθαρά!"

Εν έτει 2022 το “Σώμα, Χέρια Καθαρά” είναι ένα βιβλίο απολύτως απαραίτητο σε κάθε οικογένεια αλλά και σε κάθε σχολική μονάδα! Δεν χρειάζεται να τρομοκρατήσουμε τα παιδιά με κανόνες και πρέπει, είναι όμως αναγκαίο να έχουν όλες τις γνώσεις ώστε να έχουν “Σώμα και Χέρια Καθαρά”. Και τα παιδιά μας, με τη σειρά τους, θα περάσουν τις ίδιες γνώσεις αργότερα και στα δικά τους παιδιά! Αυτό το ξεχωριστό βιβλίο, θα κάνει παρέα μέχρι και στα εγγόνια μας!

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ.

Περιγραφή:

Η σωματική υγιεινή και η καθημερινή ρουτίνα είναι κάτι που κατακτάται σιγά σιγά με συχνή και καθημερινή επανάληψη από πολύ μικρή ηλικία, το βιβλίο αυτό θα προσθέσει ένα λιθαράκι για να το κάνει πιο εύκολο. Χρησιμοποιώντας χαρούμενο έμμετρο στίχο θα βοηθήσει τα παιδιά μας να τούς γίνει η καθαριότητα και το πλύσιμο των χεριών ρουτίνα κάνοντάς το να μοιάζει παιχνίδι! Το βιβλίο διαθέτει σκληρό εξώφυλλο.

Βιογραφικό συγγραφέα:

Η Ειρήνη Αθανασίου, γεννήθηκε στα Ιωάννινα και κατάγεται απο τον Άγιο Γεώργιο Φιλιππιάδας. Είναι απόφοιτη επαγγελματικου Λυκείου Υπάλληλων Διοίκησης. Αγαπά να γράφει και η πηγή έμπνευσης της, είναι τα δύο της παιδιά, Κατερίνα και Άγγελος.

Καλή απόλαυση!

Με αγάπη Σοφία

About Author