Στο σπίτι μας ΔΕΝ ακυρώνονται τα καρναβάλια -Thisisus.gr

Στο σπίτι μας ΔΕΝ ακυρώνονται τα καρναβάλια -Thisisus.gr

Στο σπίτι μας αποφασίσαμε να μην ακυρώσουμε τα καρναβάλια. Καλά,μεταξύ μας τώρα,στο σπίτι μας είναι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ καρναβάλια. Οι στολές στο ίδιο κουτί ολόχρονα ανοίγονται και φοριούνται καθημερινά. Πριγκίπισσες, σουπερ ήρωες, αράχνες και ποντίκια κάθε τόσο περιτριγυρίζουν μες το σπίτι. Κι αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν μιας και οι μέρες που διανύουμε έχουν την τιμητική τους και έχουμε διαθέσιμες και νέες ολοκαίνουριες στολές!

Υπάρχει λόγος να ακυρωθούν οι εκδηλώσεις του καρναβαλιού σε ολόκληρη τη χώρα; Δεν ξέρω. Τελευταία είναι σαν να ζούμε υπο καθεστώς χούντας, σε μια πιο ήπια για την ώρα μορφή. Αν μιλάμε για κάτι τόσο σοβαρό που αφορά μια τρομερή πανδημία, δεν θα έπρεπε να είχαν κλείσει εξαρχής όλα τα σύνορα; Μέχρι να περιοριστεί ο ιός στην Κίνα;

Και τι θα κάνουμε θα μείνουμε κλεισμένοι στο σπίτι μας για πάντα; Όχι λέω να μετακομίσουμε στον Άρη όσο προλαβαίνουμε.

Είμαστε τυχεροί,γιατί ζούμε στην Ελλάδα. Ο καιρός επιτρέπει να βγούμε απο το σπίτι και τα παιδιά μας να παίξουν στη θάλασσα, στα πάρκα, στα βουνά και τα λαγκάδια. Ανοιχτές παιδικές χαρές, μεγάλες βεράντες, κήποι και πυλωτές βρίσκονται στη διάθεση του καθενός μας και τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι τους μασκαρεμένα ή όχι.

Όσο για μας; Ας φτιάξουμε το καφεδάκι μας και ας απολαύσουμε το τριήμερο όσο καλύτερα μπορεί ο καθένας.

Κι ας αποφύγουμε τους κλειστούς χώρους όχι για τον κορονοϊό αποκλειστικά αλλά για κάθε ιό που κυκλοφορεί εκεί έξω και έρχεται κάθε τόσο για να μας χαλάσει την καθημερινότητα, την υγεία και τη διάθεση.

Καλά καρναβάλια σε όλους και μακριά απο ιώσεις!

About Author