Τα καλύτερα παιχνίδια ταξιδιού –Thisisus.gr

Τα καλύτερα παιχνίδια ταξιδιού –Thisisus.gr

Εμείς στην οικογένεια μου αγαπάμε τις βόλτες και τα ταξίδια! Και αν μου έχει δείξει κάτι η εμπειρία μου είναι πως σε αυτές μας τις βόλτες, μικρές ή μεγάλες κάνει καλό σε όλους να υπάρχουν όμορφα παιχνίδια που να απασχολούν ευχάριστα τα παιδιά! Υπάρχουν πάντα βέβαια οι ατελείωτες συζητήσεις μας, τα παιχνίδια φαντασίας και το παιχνίδι ναι ή όχι ή το πέτρα ψαλίδι χαρτί που μπορούμε να παίξουμε αλλά στις μεγάλες διαδρομές τα παιχνίδια ταξιδιού που θα σας προτείνω είναι σωτήρια!

IQ Puzzler

Αυτό το παιχνίδι το λατρεύουμε οικογενειακώς! Και όταν πρόκειται να προτείνω κάτι είτε δια ζώσης είτε από ραδιοφώνου είτε από εδώ που τα λέμε, αυτό το παιχνίδι είναι πάντα η πρώτη μου επιλογή! Πριν πολλά χρόνια είχα διαβάσει μια κριτική από ένα μπλογκ για το iq puzzler και με εντυπωσίασε τόσο ο ενθουσιασμός που το περιέγραφε που πήγα και το αγόρασα για τον γιο μου! Μακάρι να καταφέρω να σας επηρεάσω το ίδιο! Εμείς το λατρεύουμε! Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι! Για μικρούς και μεγάλους….

Οι περισσότεροι φίλοι μας έχουν κολλήσει με τις ώρες με αυτό το παιχνίδι και δεν μπορούν να το αφήσουν από τα χέρια τους! Είναι η καλύτερη αγορά και ο γιος μου για πολλά χρόνια το έπαιρνε παντού και πάντα μαζί του! Το χαρτάκι που έχει μέσα και είναι χρήσιμο για να μπορέσεις να συνεχίσεις το παιχνίδι μετά από τόσα χρόνια χρήσης έχει γίνει πια ένα κουρέλι…. Αλλά εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε ακάθεκτοι! Δεν υπάρχει παιδί που να έχει περάσει από το σπίτι μου και να μην έχει κολλήσει με το iq puzzler! Είναι ένα παιχνίδι που βοηθάει την μαθηματική σκέψη και την χωροταξική νοημοσύνη με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Είναι τέλειοοοο πάρτε το και θα με θυμηθείτε! Και μιας και λέμε για ταξίδια…. Δεν θα καταλάβετε πότε πέρασαν οι ώρες ταξιδιού όταν θα έχετε το iq puzzler παρέα!

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Το IQ Puzzler μπορείτε να το βρείτε εδώ

Story cubes

Πολύτιμοι κύβοι για φανταστικές και αστείες ιστορίες! Αυτό το παιχνίδι το χρησιμοποιώ πολύ και στην δουλειά μου με τα παιδιά και ξέρω να πω με βεβαιότητα πως τα παιδιά το αγαπάνε και διασκεδάζουν! Ρίχνετε τους κύβους και φτιάχνετε τις δικές σας ιστορίες! Τόσο απλό, τόσο διασκεδαστικό και τόσο δημιουργικό μαζί! Είναι πάντα σε μια γωνιά με τα απαραίτητα του ταξιδιού!

Το παιχνίδι θα το βρείτε εδώ

Λαβύρινθος

Οι Λαβύρινθοι είναι έτσι κι αλλιώς ένα παιχνίδι που αγαπάμε πολύ! Βιβλία με λαβύρινθους και ατελείωτα χαρτιά που έχουμε εκτυπώσει για να βρεθούμε στην πολυπόθητη λύση! Είτε επιλέξετε ένα βιβλίο με λαβύρινθους είτε εκτυπώσετε τα δικά σας παιχνίδια από το ίντερνετ είτε πάρετε το παιχνίδι με την μπίλια που πρέπει να φτάσει στην θέση της ….είμαι σίγουρη ότι η ώρα θα περάσει και πάλι χωρίς να το καταλάβει κανείς! Και αυτό είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να έχει το παιδί μας στην κυριολεξία από πολύ μικρή μέχρι πολύ μεγάλη ηλικία αυξάνοντας τον βαθμό δυσκολίας.

Παιχνίδια με λαβυρίνθους μπορείτε να βρείτε εδώ

Παντομίμα

Την παντομίμα με ήχους την έχουμε και σε παιχνίδι με κάρτες και μας διασκεδάζει πολύ αλλά και χωρίς τις κάρτες τα καταφέρνουμε μια χαρά να παίξουμε μέσα στο αμάξι και να περάσουμε τέλεια! Το να βρούμε τι κάνει νιάου νιάου είναι εύκολο αλλά το να βρούμε τι κάνει γκουχνιάου που είναι μια γάτα που έχει κρυώσει… αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας και διασκέδασης!

Colour Code

Ακόμα ένα παιχνίδι από τα smart games που αγαπάμε πολύ! Ο Στόχος είναι να πετύχουμε το αποτέλεσμα της εκάστοτε εικόνας χρησιμοποιώντας και συνδυάζοντας τις κάρτες του παιχνιδιού…. Και δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται! Είναι όμως εθιστικό και διασκεδαστικό!

Βρείτε το Colour Code εδώ

Οι λύσεις που σας προτείνω είναι για τις ώρες του ταξιδιού που δεν περνούν με τίποτα…. Αν δεν θέλετε όμως να κουβαλάτε μαζί σας παιχνίδια ταξιδιού, μπορείτε να τραγουδήσετε παρέα, να πείτε ανέκδοτα και ιστορίες και να περάσετε υπέροχα! Όσο υπάρχουν παιδιά και γονείς με φαντασία όλα γίνονται!

Καλά μας ταξίδια

Σοφία

Διαβάστε επίσης:

Μαγικές Ζωγραφιές! Χαρτί κουζίνας και νερό και η μαγεία ζωντανεύει!

Πώς να φτιάξετε πολύχρωμα ραβδιά για τις σαπουνόφουσκες

Οι Καλύτερες Κατασκευές με θήκες αυγών

Η Καλύτερη Συνταγή για Σαπουνόφουσκες!

About Author

1 Σχόλιο

  • by Dimitra Posted 21 Ιουλίου 2020 11:28 πμ

    Καλημερα!!! Μπορείτε να τοποθετήσεις λινκ για το παιχνιδι λαβυρίνθου μπίλια? Ευχαριστώ

Τα σχόλια είναι κλειδωμένα.