Τα καλύτερα Πασχαλινά αυγά -Thisisus.gr

Τα καλύτερα Πασχαλινά αυγά -Thisisus.gr

Τεχνικές, Ιδέες και εικόνες που απογειώνουν τα συνηθισμένα αυγά του Πάσχα! Εικόνες που παραπέμπουν σε έργα Τέχνης και άλλες που μπορείτε να κάνετε απλά στο σπίτι μαζί με τα παιδιά σας τηρώντας το έθιμο που μας θέλει Μεγάλη Πέμπτη να βάφουμε τα Πασχαλινά αυγά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα παιδιά θα περιμένουν να τα σπάσουν αλλά αν διασκεδάσουν και φτιάχνοντάς τα τότε είναι διπλό το όφελος!

Πάμε να δούμε και να θαυμάσουμε παρέα τα πιο εντυπωσιακά Πασχαλινά αυγά που σουλατσάρουν στο διαδίκτυο!

Χαρούμενα Πασχαλινά αυγά

Η εικόνα που μας έχει εντυπωσιάσει με τα χαρούμε Πασχαλινά αυγά έρχεται από το think make share blog! Θα χρειαστείτε ταλέντο, ευφάνταστες ιδέες, ακρυλικά χρώματα και πινέλα! Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως αν αφήσετε τα παιδιά να δημιουργήσουν τα αποτελέσματα θα είναι μοναδικά! Πάρτε πινέλα και καλή διασκέδαση! Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Πασχαλινά αυγά με τη μέθοδο του Ντεκουπάζ

Φαίνεται αρκετά εύκολο και διασκεδαστικό αρκεί να έχετε προμηθευτεί τα κατάλληλα υλικά! Στο a wonderfu lthought θα βρείτε όλες τις χρήσιμες λεπτομέρειες βήμα βήμα! Βάλτε τα παιδιά να μαζέψουν τις αγαπημένες τους χαρτοπετσέτες και ξεκινήστε το παιχνίδι! Δείτε όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε εδώ.

Μοντέρνα Μινιμαλιστικά αυγά

Αν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο για να βάψετε τα αυγά σας θα χαρείτε που θα το ακούσετε αλλά θα κάνετε ταυτόχρονα και ένα σπουδαίο μάθημα για την ανάμιξη των χρωμάτων. Το μόνον που θα χρειαστείτε είναι χρώματα ζαχαροπλαστικής και θα εντυπωσιαστείτε με το πόσο εύκολο είναι σε σχέση με το πόσο υπέροχα μοιάζουν! Στο oh so beautiful paper θα βρείτε και ένα υπέροχο πίνακα με το πως να δημιουργήσετε τα κατάλληλα χρώματα και τι προκύπτει από τις αναμίξεις των χρωμάτων! Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ και τολμήστε το σίγουρα!

Τα πιο ζωηρά παιδικά αυγά

Τα πιο ζωηρά παιδικά αυγά έρχονται από το frugalfun4boys και η ιδέα αφορά τη διακόσμηση ξύλινων ψεύτικων αυγών αλλά μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Το μόνο σίγουρο είναι πως τα μικρά παιδιά θα αγαπήσουν τη ζωγραφική πάνω στο αυγό ιδικά όταν πρόκειται να ζωγραφίσουν κοτοπουλάκια και λαγουδάκια! Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Πολύχρωμα αυγά σαν… γλυκιά τρούφα

Υπέροχη ιδέα, απλή, διασκεδαστική και…. γλυκιά! Το μόνο που θα χρειαστείτε εκτός από τα αυγά σας είναι πινέλα και ακρυλική μπογιά! Ρίξτε μια ματιά στο ντουλάπι σας και παρατηρήστε καλά καλά τα χρώματα της πολύχρωμης γλυκιάς σας τρούφας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε! Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Πασχαλινά αυγά της Φύσης

Τελευταία αλλά σίγουρα εξίσου εντυπωσιακά! Μαζέψτε όμορφα λουλούδια και υπέροχα φύλλα μαζί με τα παιδιά σας και διακοσμήστε τα Πασχαλινά σας αυγά δίνοντας τους την πιο ανοιξιάτικη όψη! Θα χρειαστείτε μόνο κόλλα και διάθεση για βόλτες και μάζεμα λουλουδιών! Δείτε εδώ της λεπτομέρειες!

Μην ξεχνάτε πως ό,τι κι αν επιλέξετε με όποιον τρόπο και αν θελήσετε να διακοσμήσετε τα Πασχαλινά αυγά σας, αυτό που μετράει όπως πάντα είναι η διάθεση για δημιουργία και ο χρόνος που περνάμε παρέα με τα παιδιά μας!

Καλές γιορτές! Σοφία

About Author