Τα καλύτερα χάρτινα ψαράκια από το Krokotak –Thisisus.gr

Τα καλύτερα χάρτινα ψαράκια από το Krokotak –Thisisus.gr

To Krokotak έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και οι χειροτεχνίες του είναι πάντα οι πρώτες που λατρεύουν τα παιδιά! Ζωντανά χρώματα, πολύ φαντασία και ταλέντο μας το προσφέρουν απλόχερα και μας δίνουν τις καλύτερες ιδέες για να δημιουργήσουμε και να διασκεδάσουμε παρέα με τα παιδιά μας! Σήμερα θα δούμε τα καλύτερα χάρτινα ψαράκια από το Krokotak που μας ξετρέλαναν και μας φέραν ακόμα πιο κοντά στη θάλασσα και το καλοκαίρι.

Ψάρι ακορντεόν

Ένα ψάρι χαρούμενο και παιχνιδιάρικο είναι το ψάρι ακορντεόν. Η κατασκευή του όπως πάντα απλή αλλά εντυπωσιακή. Θα χρειαστείτε μόνο πολύχρωμα χαρτιά Α4 που θα βρείτε στα βιβλιοπωλεία και έναν μαρκαδόρο! Τα παιδιά θα διασκεδάσουν κατασκευάζοντάς το αλλά ακόμα πιο πολύ θα διασκεδάσουν παίζοντας με το υπέροχο αποτέλεσμα. Θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες στο video του krokotak.

To Ψάρι της βαθιάς θάλασσας

Αυτό το πολύχρωμο ψάρι από χαρτόνι και τόσο εντυπωσιακό που σχεδόν αποτελεί έργο τέχνης! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απασχολήσει πολλές ώρες εσάς και τα παιδιά σας και το αποτέλεσμα θα σας κάνει περήφανους! Θα χρειαστείτε χαρτόνια από χαρτόκουτα, χρώματα και πινέλα, οδοντογλυφίδες και έναν σύρμα πίπας. Δείτε το βίντεο για να δείτε βήμα βήμα πως θα κάνετε αυτήν την υπέροχη κατασκευή.

Το ψάρι που κουνιέται

Εύκολο γρήγορο και σίγουρα διασκεδαστικό. Θα χρειαστείτε μόνο πολύχρωμα χαρτιά Α4 ένα ψαλίδι και μια κόλλα. Φτιάξτε σίγουρα παραπάνω από ένα και αφήστε την φαντασία των παιδιών να μετακινήσει τα ψάρια σας σε όλα τα βάθη της θάλασσας. Ξανά το βίντεο είναι εδώ για να μας τα μάθει όλα!

Το πολύχρωμο ψάρι

Την αγαπήσαμε πολύ αυτή την κατασκευή όπως και το αποτέλεσμα της. Ένα χαμογελαστό ψαράκι πολύχρωμο και ζωηρό όπως μας ταιριάζει! Θα χρειαστούμε ένα χαρτόνι, πολύχρωμα χαρτιά Α4 που όπως έχετε καταλάβει είναι πάντα απαραίτητα και έναν μαρκαδόρο! Τα χάρτινα ψαράκια σας είναι έτοιμα και σας εύχονται σίγουρα καλό καλοκαίρι!

Καλές βουτιές και καλές κατασκευές

Σοφία

Διαβάστε επίσης:

Οι Καλύτερες Κατασκευές με θήκες αυγών

Η Καλύτερη Συνταγή για Σαπουνόφουσκες!

Πώς να φτιάξετε πολύχρωμα ραβδιά για τις σαπουνόφουσκες

Μαγικές Ζωγραφιές! Χαρτί κουζίνας και νερό και η μαγεία ζωντανεύει!

About Author