Τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα βιβλία για παιδιά -Thisisus.gr

Τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα βιβλία για παιδιά -Thisisus.gr

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή του χρόνου που λατρεύουν τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι! Και εμείς, όταν σκεφτόμαστε Χριστούγεννα, εκτός από τα φωτεινά λαμπάκια και τα στολίδια, σκεφτόμαστε αμέσως και τα αγαπημένα μας Χριστουγεννιάτικα παιδικά βιβλία!

Ετοιμάστε λοιπόν μια Χριστουγεννιάτικη ζεστή σοκολάτα και εμείς έχουμε ψάξει και έχουμε βρει για σας τις καλύτερες επιλογές!

Τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα βιβλία για παιδιά:

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

1. Οδός Χριστουγέννων

Ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο παιδικό βιβλίο που σε μαγεύει! Ένα Χριστουγεννιάτικο παιδικό βιβλίο που μπορεί ταυτόχρονα να λειτουργήσει και σαν διακοσμητικό στολίδι! Μια γλυκιά Χριστουγεννιάτικη ιστορία, με παραθυράκια που ανοίγουν για μικρά χεράκια! Τα Ζωηρά υπέροχα χρώματα του βιβλίου και η μοναδική του εικονογράφηση είναι αυτά που θα κάνουν τα παιδιά να το λατρέψουν!

Αυτό το εντυπωσιακό βιβλίο-ακορντεόν διπλής όψης θα ενθουσιάσει τα παιδιά! Η ιστορία ξεδιπλώνεται έμμετρα μέσα από διασκεδαστικά παραθυράκια, πάνω σ’ ένα υπέροχο γιορτινό σκηνικό, που θα στολίζει όμορφα το δωμάτιό τους ή το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

2. Η μαγισσούλα των Χριστουγέννων

Η υπερταλαντούχα Ρένα Ρώσση Ζαίρη που έχει γράψει και το επίσης αγαπημένο μας παιδικό Χριστουγεννιάτικο βιβλίο “Ο Αι Βασίλης και το μαγεμένο παστίτσιο” ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά με τη μαγισσούλα των Χριστουγέννων!

Η Λαλαμπρίνα είναι η πιο άτακτη μαγισσούλα του κόσμου. Κουνάει το μαγικό της ραβδάκι και κάνει του κόσμου τις σκανταλιές. Κι όταν παραμονές Πρωτοχρονιάς επισκέπτεται τη θεία της τη Λιλί, φάλαινες με ροζ φουστίστες κάνουν πιρουέτες στο μπάνιο, σκουλήκια νιαουρίζουν, κόκκινοι δράκοι ξερνούν κατακόκκινα μπαλόνια, τα παιχνίδια του Αϊ-Βασίλη μεταμορφώνονται σε βατραχάκια που λένε τα κάλαντα κι ολόκληρος ο Βόρειος Πόλος γίνεται άνω κάτω!

3. Υπάρχουν στ’ αλήθεια Ξωτικά;

Ένα Χριστουγεννιάτικο βιβλίο τόσο ζωηρό και χρωματιστό σαν τα Χριστούγεννα! Ένα υπέροχο βιβλίο με την εικονογράφηση που του αρμόζει! Ένα βιβλίο που τα παιδιά θα λατρέψουν! Σε μια περιπετειώδη αναζήτηση ξωτικών, περνούν από μπροστά μας χαρωπές Χριστουγεννιάτικες σκηνές! Άραγε υπάρχουν στ’ αλήθεια ξωτικά; Αυτό είναι το ιδανικό βιβλίο για να μας απαντήσει!

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Πρέπει να υπάρχουν στ΄ αλήθεια ξωτικά! Εξάλλου, όλοι ξέρουν ότι βοηθούν τον Αϊ-Βασίλη να φτιάξει τα δώρα! Όμως, για να αποδείξει το αγοράκι του βιβλίου ότι τα ξωτικά είναι πράγματι αληθινά, θα χρειαστεί ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα. Υπάρχουν στ’ αλήθεια ξωτικά; Αν κοιτάξεις προσεκτικά, ίσως ανακαλύψεις κι εσύ ένα…

**Extra Bonus**

Παιχνίδια και δραστηριότητες για Χαρούμενες Γιορτές

Επειδή γιορτές και Χριστούγεννα χωρίς χρώματα και αυτοκόλλητα δεν γίνονται, σας έχουμε μια πρόταση που θα καλύψει όλες τις απαιτήσεις!

Ανακαλύψτε μέσα σε αυτό το βαλιτσάκι 4 υπέροχα βιβλιαράκια με πολλές διασκεδαστικές γιορτινές δραστηριότητες, σελίδες με πάνω από 250 αυτοκόλλητα και 6 μαρκαδόρους σε απίθανα χρώματα.

Ενίσχυση της λεπτής κινητικότητας, των δεξιοτήτων της γραφής, της ανάγνωσης και της αριθμητικής.

About Author