Τα όμορφα ζευγάρια τσακώνονται πολλές φορές – Thisisus.gr

Τα όμορφα ζευγάρια τσακώνονται πολλές φορές – Thisisus.gr

Τα όμορφα ζευγάρια περνούν μέρες σιωπής. Ξαπλώνει ο ένας δίπλα στον άλλο και απλά κοιμούνται. Χωρίς καν μια καληνύχτα πολλές φορές.

Τα όμορφα ζευγάρια τσακώνονται για ένα κουτί χαρτομάντιλα και για το τυρί του τοστ.

Τα όμορφα ζευγάρια διανύουν περιόδους που δεν κάνουν σεξ. Κι απομακρύνονται ο ένας από τον άλλον. Ναι ΚΑΙ βαριούνται ο ένας τον άλλον.

Τα όμορφα ζευγάρια την κρίσιμη στιγμή αποφασίζουν να τα βάλουν όλα κάτω και να διαπραγματευτούν τη σχέση τους. Προσπαθούν να επικοινωνήσουν ξανά. Να βρουν σημείο αναφοράς. Να δουν πως είναι να είναι μαζί και χώρια. Πολλές φορές αγγίζονται χωρίς να το θέλουν για να δουν αν υπάρχει κάτι ανάμεσά τους. Και τότε θυμούνται εκείνο το “μαζί” που τους έσμιξε για πρώτη φορά και σαν το θυμηθούν ξανασμίγουν. Κι αυτό το σμίξιμο μπορεί να μη μοιάζει σαν την πρώτη τους φορά, αλλά είναι συνειδητοποιημένο.

Γιατί τα όμορφα ζευγάρια εκεί που το χάνουν – βγάζοντας στη φόρα ο καθένας το εσωτερικό του παιδί – αποφασίζουν να φερθούν σαν ενήλικες και να βάλουν δίπλα δίπλα τα “θέλω” με τα “έχω”.

Είναι δύσκολη η σχέση των όμορφων ζευγαριών και θέλει πολλή δουλειά, πότε από τον έναν πότε από τον άλλον. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα όμορφα ζευγάρια δεν τα παρατάνε ποτέ.

Και να σας πω κι ένα μυστικό; Όλοι οι γονείς όμορφα ζευγάρια είμαστε. Κι ας το ξεχνάμε που και που. Είναι ok. Γιατί είναι πολλά που πρέπει να διαχειριστούμε, αντέξουμε, ανεχτούμε… Γιατί η καθημερινότητα έχει γεμίσει και με πρέπει που δεν μπορούμε να σηκώσουμε. Με λογαριασμούς που έχουμε να πληρώσουμε, με σπίτι που θέλουμε να φτιάξουμε, με διακοπές που δεν μπορούμε να πάμε, με ύπνο που μας λείπει, με…

Με αγάπη πάντα,

Μαρίνα

About Author