Τα πιο αστεία παιδικά βιβλία για παιδιά Part 1-Thisisus.gr

Τα πιο αστεία παιδικά βιβλία για παιδιά Part 1-Thisisus.gr

Τα πιο αστεία παιδικά βιβλία για παιδιά

Το γέλιο δίνει χαρά, το γέλιο δίνει ζωή και το γέλιο κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν το διάβασμα, θα πω εγώ! Τα παιδιά αγαπούν το γέλιο, το παιχνίδι και τη διασκέδαση και αντίθετα με εμάς τους μεγάλους, δεν ψάχνουν να βρουν κρυφά νοήματα παντού. Ας μην πούμε λοιπόν πολλά και ας δούμε παρέα παιδικά βιβλία που έχουν χιούμορ, που είναι αστεία και που τα παιδιά σας θα θέλουν να τα διαβάζουν ξανά και ξανά! Αν τα παιδιά δυσκολεύονται με το διάβασμα εκτός από την γνωστή μου παραίνεση, να το αρχίσετε εσείς οι ίδιοι πρώτα, θα σας πρότεινα να τα αφήσετε να διαλέξουν βιβλία κοντά στα ενδιαφέροντα τους και βιβλία που τα διασκεδάζουν και τα κάνουν να γελούν και να περνάνε όμορφα! Δεν υπάρχει καλύτερη αρχή για το αναγνωστικό ταξίδι που θα ακολουθήσει, από μια αρχή γεμάτη χαρά και γέλιο! Η γνώση και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν αβίαστα όταν η ανάγνωση θα γίνει απόλαυση και χαρά! Τα πιο αστεία παιδικά βιβλία λοιπό, είναι εδώ.

ΆΡΙΟΛ

Ο ΑΡΙΟΛ είναι ένας μπλε γαϊδαράκος με γυαλιά. Ζει σε ένα προάστιο με τον μπαμπά και τη μαμά του. Ο καλύτερος φίλος του είναι ένα γουρούνι. Είναι ερωτευμένος με μια όμορφη αγελαδίτσα από την τάξη του. Ο δάσκαλός του είναι ένας μεγάλος σκύλος και ο καθηγητής γυμναστικής, ένας χοντρός κόκορας. Με λίγα λόγια, ο ΑΡΙΟΛ είναι ακριβώς όπως εσύ κι εγώ. Ένα αγαπημένο γαλλικό κόμικ για παιδιά! Με μπόλικο χιούμορ και καταπληκτική εικονογράφηση! Τα παιδιά θα αγαπήσουν τον ΑΡΙΟΛ και θα ταυτιστούν μαζί του καθώς αντιμετωπίζει όλα τα ζητήματα που τα απασχολούν. Την φιλία, την αποδοχή, το σχολείο! Όλα αυτά δοσμένα με χιούμορ που θα σας κάνει να ξεκαρδιστείτε!

Εκδόσεις: Κόκκινο Θα το βρείτε εδώ.

Τρύπωνας ο φαφαγάλος

Τρύφωνας ο παπαγάλος θα ήταν κανονικά, αλλά αυτός ο παπαγάλος μπερδεύει το πι με το φι! Ξέρω μέχρι εδώ δεν σας φαίνεται καθόλου αστείο. Και δεν είναι απλώς αστείο! Είναι ξεκαρδιστικό! Το πιο διασκεδαστικό βιβλίο που έχει περάσει από τα χέρια μας και που αν μπορούσα πραγματικά θα ήταν το δώρο μου για όλα τα παιδιά! Πραγματικά απολαυστικό! Ένα θα πω μόνο…. μετά από αυτό το βιβλίο σκεφτόμασταν οικογενειακώς να αγοράσουμε παπαγάλο! Το προτείνω οπωσδήποτε!

Εκδόσεις: Πατάκη Θα το βρείτε εδώ.

Ο μικρός Νικόλας

Σίγουρα, ακόμα και αν δεν έχετε στα χέρια σας το βιβλίο, κάπου θα έχει πάρει το μάτι σας τον μικρό Νικόλα. Και δεν είναι τυχαίο! “Είναι απίθανο το παιχνίδι ανάμεσα στα θρανία. Όταν μεγαλώσω, θα αγοράσω μια τάξη μόνο και μόνο για να παίζω μπάλα”. Ο μικρός Νικόλας με το αστείρευτο χιούμορ και τις απίστευτες εικόνες εγγυάται ατελείωτες ώρες διασκέδασης! Ο μικρός Νικόλας είναι ένα παιδί όπως τα παιδιά μας! Ετοιμαστείτε λοιπόν να γελάσετε με την ψυχή σας!

Εκδόσεις: Πατάκη Θα το βρείτε εδώ.

Μην ανοίξεις αυτό το βιβλίο

Από τον τίτλο μερικές φορές μπορεί να καταλάβεις ένα βιβλίο. Και αυτό το βιβλίο ανήκει σε αυτές τις κατηγορίες! Είναι από τα βιβλία που τα παιδιά σας σίγουρα θα θέλουν να το δείξουν στους φίλους τους και να το διαβάσουν παρέα! Ένα βιβλίο που μπορεί να μην κάνει τόση εντύπωση στους μεγάλους, εντυπωσιάζει όμως με το χιούμορ του τα παιδιά και αυτό είναι υπεραρκετό! Αν λοιπόν θέλετε ένα βιβλίο που να σας προτρέπει να μην το αγοράσετε και να μην το διαβάσετε και παρ’ όλα αυτά να είναι ένα βιβλίο που θα γίνει το αγαπημένο βιβλίο των παιδιών σας, τότε το βρήκατε! Αγοράστε λοιπόν αυτό το βιβλίο γιατί θα δείτε τα παιδιά σας να γελάνε πολύ και μαζί με αυτά και εσείς με τη δική τους χαρά!

Εκδόσεις: Ψυχογιός Θα το βρείτε εδώ.

Με αγάπη Σοφία

About Author