Ο υπέροχος Γκάτσμπυ The Graphic Novel -Thisisus.gr

Ο υπέροχος Γκάτσμπυ The Graphic Novel -Thisisus.gr

Ο υπέροχος Γκάτσμπυ The Graphic Novel . Μια ακόμα υπέροχη βιβλιοπρόταση από το αγαπημένο μας βιβλιοπωλείο Little Book στο Χαλάνδρι!

Τίτλος Βιβλίου : Ο υπέροχος Γκάτσμπυ (κόμικ) / The Great Gatsby: The Graphic Novel

Συγγραφέας : F. Scott Fitzgerald

Διασκευή : Fred Fordham

Μετάφραση : Αλέξης Καλοφωλιάς

Εικονογράφηση : Aya Morton

Εκδότης : Μίνωας Ημερομηνία

Εκδοσης : Σεπτέμβριος 2022

ISBN : 9786180219098

208 σελίδες

17×24 εκ.

Μαλακό εξώφυλλο, Πολύχρωμη εικονογράφηση Προτεινόμενη Ηλικία : 12+

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ!

Το μυθιστόρημα δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1925. Ο Μεγάλος Γκάτσμπυ έχει αναγνωριστεί από γενιές αναγνωστών και τώρα επαναπροσδιορίζεται με μια εκπληκτική μορφή graphic novel. Ο Jay Gatsby, ο Nick Carraway, η Daisy Buchanan και οι υπόλοιποι ήρωες, αποτυπώνονται με ζωντανές και υποβλητικές εικόνες από την καλλιτέχνη Aya Morton. Το εμβληματικό κείμενο έχει διακευαστεί έντεχνα από τον Fred Fordham.

Αυτή η ιστορία της εποχής της Τζαζ αποτελεί το υπέρτατο επίτευγμα της καριέρας του Fitzgerald και είναι ένα πραγματικό κλασικό κείμενο της λογοτεχνίας του 20ού αιώνα. Η ιστορία του μυστηριωδώς πλούσιου Γκάτσμπυ και της αγάπης του για την όμορφη Νταίζη, αποτυπώνεται εξαιρετικά σε αυτή τη μοναδική έκδοση.

Αυτή η εικονογραφημένη έκδοση του Μεγάλου Γκάτσμπυ, θα φέρει επιδέξια τους νεαρούς αναγνώστες (αλλά και όσους ενήλικες αγαπούν τα εικονογραφημένα βιβλία) στον κόσμο του κλασικού πια ήρωα. Οι χαρακτήρες και η γενικότερη αίσθηση της χρονικής περιόδου ζωντανεύουν με όμορφες εικονογραφήσεις και μια συναρπαστική, καλογραμμένη ιστορία.

Χωρίς να είναι ακριβές “αντίγραφο”, το graphic novel αυτό μένει πιστό στο πρωτότυπο κείμενο, δίχως να επισκιάζει την ομορφιά της γλώσσας του Fitzgerald. Σε αυτό περιλαμβάνονται επίσης αρκετές από τις αρχικές “ατάκες” του συγγραφέα, αντανακλώντας μια βαθιά οικειότητα με το έργο του Fitzgerald. Πρόκειται για μια καλοδουλεμένη προσαρμογή του Fred Fordham.

Μοντέρνα και παράλληλα art deco, η εικονογράφηση με παστέλ χρώματα ξετυλίγει σιωπηλά την ιστορία, τονίζοντας σημαντικά σημεία της, αλλά παραβλέποντας παράλληλα και άλλα, εσκεμμένα. Το βλέμμα της Morton για τη μόδα και την εσωτερική διακόσμηση βοηθά τον αναγνώστη να βυθιστεί πλήρως στην εποχή της δεκαετίας του ’20. Τα παλ χρώματα και τα απλά πρόσωπα, θυμίζουν διαφημίσεις ή αφίσες ταινιών της εποχής.

Ενα βιβίο που το νιώθεις. Ενα μυθιστόρημα που δεν παλιώνει ποτέ.

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ!

Little Book

Παιδικό Βιβλιοπωλείο

Χαϊμαντά 35 , 15234 Χαλάνδρι

Τ. 2106855404

info@littlebook.gr

www.littlebook.gr

About Author