Ηλίας Καρελλάς Θησέας και Μινώταυρος Ο Καραγκιόζης στον Κήπο του Μεγάρου -Thisisus.gr

Ηλίας Καρελλάς Θησέας και Μινώταυρος Ο Καραγκιόζης στον Κήπο του Μεγάρου -Thisisus.gr

Ο Ηλίας Καρελλάς μετά την επιτυχία της παράστασης  «Ο Μεγαλέξανδρος και ο δράκος», επιστρέφει στον Κήπο του Μεγάρου φέτος το καλοκαίρι με μια ολοκαίνουργια παραγωγή εμπνευσμένη και πάλι από μύθους και θρύλους.

Ο αγαπημένος σκηνοθέτης και σκιοπαίκτης συναντά την ελληνική μυθολογία και δημιουργεί μια πρωτότυπη μουσική παράσταση με γιγαντοφιγούρες θεάτρου σκιών και ζωντανή μουσική βασισμένη στην κρητική παράδοση και όχι μόνο. Στην σκηνή το εκρηκτικό δίδυμο εγχόρδων String Demons παίζει και τραγουδά μοναδικές διασκευές και συνθέσεις, ενώ ο Έκτορας Κυριάκου μας χαρίζει χρώματα και αρώματα της Κρήτης με το λαούτο και την φωνή του.

Ο Κήπος του Μεγάρου μεταμορφώνεται σε μινωικό ανάκτορο. Περιμένοντας το φως του ήλιου να πέσει, το ταξίδι για την Κρήτη παρέα με τα Κολλητήρια, τον Μπαρμπα-Γιώργο, τον Νιόνιο, τον Μορφονιό, τον Σταύρακα. Οι μουσικοί παίρνουν τη θέση τους στην σκηνή και ενώ ο ήλιος πάει προς τη δύση του, μας συντροφεύουν μελωδικά με παραδοσιακά τραγούδια της θάλασσας.

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Φτάνοντας στο μυθικό ανάκτορο του Μίνωα, ο Θησέας και ο πολυμήχανος Καραγκιόζης θα συναντήσουν τον βασιλιά της Κρήτης και την κόρη του Αριάδνη, που θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τον Μινώταυρο στον λαβύρινθο.

Το παλάτι του Μίνωα φωτίζεται και ο χάρτινος θίασος σκιών μας μεταφέρει σε ένα μυθικό ταξίδι στην Κρήτη γεμάτο δράση και μουσική.

Μια καλοκαιρινή περιπέτεια για παιδιά από 4 μέχρι… 104 ετών!

Συμπαραγωγή: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών & Θίασος Ηλία Καρελλά

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ερμηνεία θεάτρου σκιών

Ηλίας Καρελλάς

Μουσική ζωντανά στην σκηνή

String Demons
Έκτορας Κυριάκου

Χειρισμός φιγούρας θεάτρου σκιών

Νικόλας Τζιβελέκης, Δήμητρα Κώνστα, Απόστολος Γραββάνης, Νικόλας Πέππας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ

  • 27.06 – 12.07.2023

Περισσότερες ημερομηνίες

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • Γενική Είσοδος: 10€

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

  • Δευτέρα 08.05.2023

About Author