«Τι κάνουν η Μαμά και ο Μπαμπάς τη Νύχτα;» Ένα βιβλίο γεμάτο περιπέτειες -Thisisus.gr

«Τι κάνουν η Μαμά και ο Μπαμπάς τη Νύχτα;» Ένα βιβλίο γεμάτο περιπέτειες -Thisisus.gr

Τι κάνουν η Μαμά και ο Μπαμπάς τη Νύχτα; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ; Τι να συμβαίνει άραγε όταν τα παιδιά κοιμούνται; Τι κάνουν αυτοί οι πονηροί γονείς;

«Μαμά; Μπαμπά;»
«Ναι, Σοφία;»
«Τι κάνετε τα βράδια, όταν κοιμάμαι;»
«Εσύ τι νομίζεις ότι κάνουμε, Σοφία;»

Ένα εξαιρετικό παιδικό βιβλίο τόσο απλό και όμως τόσο ευφάνταστο που θα θέλετε να το διαβάζετε ξανά και ξανά μαζί με τα παιδιά σας!

Μαμά και μπαμπά, τι κάνετε τα βράδια όταν κοιμάμαι; Βλέπετε κινούμενα σχέδια μέχρι το πρωί; Μήπως τρώτε πολλά γλυκά, ζαχαρωτά, πολλά γλειφιτζούρια, πολλά παγωτά;  

Πώς να μην αγαπήσεις ένα τόσο αστείο και όμορφο παιδικό βιβλίο; Που κάνει την φαντασία μικρών και μεγάλων να τρέχει!

Μια φανταστική εικονογράφηση με ζεστά χρώματα έρχεται να πλαισιώσει την πιο γλυκιά ιστορία για καληνύχτα! Ένα παιδικό βιβλίο που με ελάχιστες λέξεις και πολλές εικόνες μας ταξιδεύει σε μέρη πολλά! Ένα παιδικό βιβλίο που τα παιδιά θα αγαπήσουν για την αλήθεια και τα ταξίδια που θα τους χαρίσει! Μια έξυπνη ιδέα που έγινε παιδικό βιβλίο με τον πιο όμορφο τρόπο!

Εμείς το διαβάσαμε πολλές φορές με τον γιο μου και το κάναμε πάντα με το ίδιο πονηρό χαμόγελο για τις περιπέτειες των γονιών όταν το παιδί τους η Σοφία κοιμάται! Άραγε θα μπορούσαν οι γονείς να έχουν κρυφή ζωή όταν τα παιδιά κοιμούνται; Τι διασκεδαστικό ή σούπερ φανταστικό θα μπορούσαν να κάνουν εκτός από αυτά που αναφέρει το βιβλίο; Η συζήτηση σε μας έχει ανοίξει και είναι διασκεδαστική και υπέροχη! Ευχαριστούμε «Τι κάνουν η Μαμά και ο Μπαμπάς τη Νύχτα;» για τις όμορφες ιστορίες που μας χάρισες!

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και το προτείνουμε ανεπιφύλαχτα για να ζήσετε μοναδικές περιπέτειες.

Ηλικία: 4+

Με αγάπη Σοφία

Διαβάστε επίσης:

“Τα πρέπει και τα θέλω στου Σκιάχτρου το καπέλο” για κάθε θέλω χωρίς πρέπει

«Πάντα θα σ’ αγαπώ Παππού» η αγάπη όλα τα μπορεί!

“Λίνος, ο δρακουλίνος “, ένα παραμύθι για τη διαφορετικότητα

“Καροτένια όνειρα”, είναι υπέροχο να είσαι ο εαυτός σου

About Author