Το Μικρό Νησί Μια λυρική ιστορία υψηλής ευαισθησίας και συγκίνησης -Thisisus.gr

Το Μικρό Νησί Μια λυρική ιστορία υψηλής ευαισθησίας και συγκίνησης -Thisisus.gr

Συγγραφέας: Έφη Λαδά

Εκδόσεις: Παπαδόπουλος

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ.

Ένα βιβλίο σαν ποίηση! Ένα βιβλίο που μας ταξιδεύει! Σε μικρά νησιά σαν κουβαρίστρες, σε μουσικές και σε πουλιά που ταξιδεύουν!

Το μικρό νησί είναι εκείνο το κομμάτι της ψυχής που κρατάει όλα όσα θυμόμαστε από δικούς μας μοναδικούς αγαπημένους. Ένα αριστούργημα από την Έφη Λαδά και τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Ένα μικρό νησί, μικρό σαν κουβαρίστρα… γεμάτο από αγκαλιές, φιλιά, μυρωδιές, χρώματα, εποχές, χαμόγελα, στιγμές, δάκρυα, πρόσωπα, λέξεις… τόσα που έρχονται και προσπερνάνε. Μικρές ραφές που μας ενώνουν με όσα κρατάμε φυλαχτά στο μικρό νησί της ψυχής μας.

Στο νησί αυτό ζει ένα κορίτσι με τη γιαγιά του, η οποία φροντίζει να υπάρχει πάντα γύρω τους μια όμορφη μουσική. Κάποτε όμως η γιαγιά φεύγει, ακολουθώντας τα πουλιά στον ουρανό, και μαζί της παίρνει κάθε μελωδία. Ο καιρός περνά και το κορίτσι βρίσκει το θάρρος να ψάξει τη χαμένη μουσική…

Μια λυρική ιστορία υψηλής ευαισθησίας και συγκίνησης, από τη πολυβραβευμένη συγγραφέα και εικονογράφο Έφη Λαδά, με πρωταγωνίστρια ένα κορίτσι γλυκό, γεμάτο θέληση και θάρρος. Στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

About Author