Το νέο βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη “Γέτι, η δύναμη του ακόμη” μας αφορά όλους – Thisisus.gr

Το νέο βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη “Γέτι, η δύναμη του ακόμη” μας αφορά όλους – Thisisus.gr

Το βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη έφτασε στα χέρια μου, μια στιγμή της ζωής μου που τα έβλεπα όλα “μαύρα”.

Πάγωσαν δουλειές που λαχταρούσα καιρό, ένιωθα πως κάθε μου προσπάθεια δεν είχε νόημα πια. Είτε αυτό αφορούσε το φαγητό που θα μαγείρευα είτε μια νέα επαγγελματική πρόταση.

Μαύρο δεξιά, μαύρο κι αριστερά… Και διαβάζοντας το συνειδητοποίησα, ξανά, τη δύναμη των λέξεων. Λέξεις που έσμιξαν για να φωτίσουν λίγο αυτές τις μαύρες στιγμές. Και το μαύρο έγινε γκρι. Και κάπου εκεί γνωρίστηκα με το δικό μου, κατά δικό μου Γέτι.

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Στην αρχή νόμιζα είχε χρώμα μωβ, βιολετί, μα σαν το κοίταξα καλύτερα είδα πως έχει το χρώμα του ήλιου. Κίτρινο, φωτεινό. Κι άρχισα να το σέρνω δεξιά κι αριστερά μέχρι να γνωριστούμε καλύτερα. Και πια έχω χαρά και ξέρω καλά πως ότι δεν έγινε, δεν έγινε ΑΚΟΜΗ.

Μια τόση δα λεξούλα κρύβει τόσα πολλά…

Το νέο βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη με τίτλο “Γέτι, η δύναμη του ακόμη” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και είναι ένα βιβλίο που καλό θα ήταν να μπει σε κάθε βιβλιοθήκη.

Για να ανακαλύψει ο καθένας το δικό του Γέτι και να γευτεί όλα τα οφέλη αυτής της μιας και μοναδικής λέξης, του ΑΚΟΜΗ.

Εσένα τι χρώμα έχει ο φανταστικός σου φίλος; Γιατί όλοι κρύβουμε ένα Γέτι εντός μας…

Γιατί στη ζωή όλα θα γίνουν σαν το θελήσουμε πολύ, απλά μπορεί να χρειαστεί να περιμένουμε λίγο παραπάνω.

Θέλω να σας πω πόσο μου άρεσε και αυτή η εικονογράφηση της Μαρίνας. Είμαι πολύ επιλεκτική σε αυτό το κομμάτι και σας ομολογώ πως τη θεωρώ την καλύτερη της δουλειά μέχρι σήμερα.

Καλοτάξιδο να είναι κι αυτό το βιβλίο και εύχομαι να χωθεί σε κάθε καρδιά για να τη γεμίσει αγάπη.

Σχόλια Ναταλίας, 9 χρόνων.

“Ήμουν η πρώτη που το διάβασα στην οικογένεια και θεωρώ ότι ήταν πολύ ωραίο. Ήταν ένα παιδάκι που δεν είχε φίλους, αλλά είχε το Γέτι που έλεγε μόνο μια λέξη: Ακόμη. Κάποιες φορές το παιδάκι δεν μπορούσε να κάνει κάτι και το Γέτι σαν δια μαγείας έλεγε τη λέξη ακόμη λες και το έλεγε αληθινά. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι κατάλαβα πως όλα μπορώ να τα κάνω αρκεί να προσπαθήσω , γιατί το Γέτι ζει μέσα στην καρδιά μου”.

About Author