Το ουρανοκατέβατο Αδερφοί Φαν -Thisisus.gr

Το ουρανοκατέβατο Αδερφοί Φαν -Thisisus.gr

Το αγαπημένο μας βιβλιοπωλείο Little Book μας προτείνει το Ουρανοκατέβατο των Αδερφών Φαν!

Τίτλος Βιβλίου : Το ουρανοκατέβατο (It fell from the sky)

Συγγραφέας : The Fan Brothers

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Εικονογράφηση : The Fan Brothers

Μετάφραση : Μάρω Ταυρή

Εκδότης : Μεταίχμιο

Ημερομηνία Εκδοσης : Φεβρουάριος 2022 ISBN : 9786180326239

56 σελίδες

25×20 εκ.

Σκληρόδετο, Πολύχρωμη εικονογράφηση

Προτεινόμενη Ηλικία : 5+

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ.

Όταν ένα υπέροχο πράγμα πέφτει από τον ουρανό, όλα τα έντομα στον κήπο θαυμάζουν την ομορφιά του και αναρωτιούνται τι άραγε να είναι.. Ο Βάτραχος πιστεύει ότι είναι καραμέλα, η Ακρίδα ότι είναι πεφταστέρι ή ακόμα και πλανήτης και η Νυχτοπεταλούδα ότι είναι μια μαγική χρυσαλλίδα.

Αλλά όταν καταφτάνει ο κύριος Αράχνη, αντιλαμβάνεται αμέσως ότι πρόκειται για μια πραγματική ευκαιρία!

Περιστρέφοντας τον ιστό του γύρω από τη φωτεινή σφαίρα, ισχυρίζεται ότι είναι δική του και χτίζει γύρω της ένα μουσείο/λούνα παρκ, κερδίζοντας «χρήματα» (φύλλα) από όλους τους άλλους κατοίκους του κήπου. Αλλά καθώς γίνεται όλο και πιο άπληστος, τα άλλα πλάσματα χάνουν το ενδιαφέρον τους για το έκθεμά του και σταματούν να πληρώνουν για να το δουν. Στη συνέχεια, όταν ένα πλάσμα «με πέντε δάχτυλα» ερχόμενο από τον ουρανό αρπάζει την υπέροχη σφαίρα, ο κύριος Αράχνη μένει ολομόναχος..

Μόνο όταν αντιληφθεί ότι το φεγγάρι στον ουρανό μοιράζεται το φως του με όλους ανεξαιρέτως – ακόμα και με μια άπληστη αράχνη όπως αυτός – καταλαβαίνει τι πρέπει τελικά να κάνει…

Μια μαγευτική ιστορία ενός ανθρώπινου αντικειμένου που βρίσκει το δρόμο του στον κόσμο των ζώων, με απροσδόκητα αποτελέσματα. (Το μυστηριώδες αντικείμενο, που δεν κατονομάζεται πουθενά στο κείμενο, είναι ένας γυάλινος βόλος.) Η εικονογράφηση των Αδελφών Φαν είναι για άλλη μια φορά τόσο εκφραστική!

Σε άσπρο και μαύρο κυρίως χρώμα, με ζωηρές πολύχρωμες πινελιές, παίζει με το φως και τη σκιά με συναρπαστικό τρόπο, αποτυπώνοντας τέλεια τις εκφράσεις και τον χαρακτήρα κάθε εντόμου. Η αλλαγή/μεταμόρφωση της Αράχνης – εμπνευσμένη από το φεγγάρι, μαθαίνει να μοιράζεται τα θαύματα που έρχονται από τον ουρανό – παρέχει ένα φυσικό και συγκινητικό συμπέρασμα στην ιστορία.

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ.

Little Book

Παιδικό Βιβλιοπωλείο

Χαϊμαντά 35 , 15234 Χαλάνδρι

Τ. 2106855404

info@littlebook.gr

www.littlebook.gr

About Author