Το πρώτο όνειρο του Φώτη Ένα ταξίδι στο φως Ένα βιβλίο για μικρούς εξερευνητές -Thisisus.gr

Το πρώτο όνειρο του Φώτη Ένα ταξίδι στο φως Ένα βιβλίο για μικρούς εξερευνητές -Thisisus.gr

Έχετε διαβάσει ποτέ ένα βιβλίο μαγικό, που να σας ταξιδεύει και να σας γεμίζει γνώσεις ταυτόχρονα; Έχετε διαβάσει ποτέ ένα παιδικό βιβλίο γεμάτο όνειρα, ταξίδια και φως; Έχετε διαβάσει ποτέ ένα παιδικό βιβλίο που να σας δίνει έμπνευση για εξερεύνηση; Αν όχι, ήρθε η ώρα να το διαβάσετε! ”Το πρώτο όνειρο του Φώτη” Ένα ταξίδι στο φως τα έχει όλα αυτά και ακόμα περισσότερα!

Όταν η βιωματική μάθηση που στηρίζεται στην ενθάρρυνση για παρατήρηση παντρευτεί μαζί με την όμορφη αφήγηση μιας ιστορίας, τότε όλα τα υπέροχα αρχίζουν! Έχοντας στο μυαλό μου τον σπουδαίο ρόλο που παίζει το φως σε ένα ιδανικό εκπαιδευτικό περιβάλλον μάθησης, θεωρώ αυτό το βιβλίο ένα τέλειο εργαλείο στα χέρια κάθε εκπαιδευτικού, αλλά και κάθε γονέα! Αν γνωρίζετε και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ρέτζιο Εμίλια θα συμφωνήσετε μαζί μου πως το να μάθουν τα παιδιά για τις πηγές φωτισμού και να τους δοθεί το ερέθισμα να τις εξερευνήσουν είναι το ιδανικό!

Όλα όσα θέλετε να ξέρουν τα παιδιά σας για το φως θα τα βρείτε μέσα σε αυτό το μοναδικό παιδικό βιβλίο που μέσα από τις πολύχρωμες σελίδες του με την εξαιρετική εικονογράφηση της Μοναδικής Μυρτώς Δελιβοριά θα μας κάνει όλους μικρούς επιστήμονες και εξερευνητές! Μια τόσο όμορφη και καλογραμμένη ιστορία που έχει τόσα πολλά να μας προσφέρει από όλες τις απόψεις! Όλα τα οφέλη που μπορεί να ζητάμε από ένα παιδικό βιβλίο συμπυκνωμένα όλα μαζί στη συσκευασία του ενός! Ένα βιβλίο που λατρέψαμε οικογενειακώς και χρησιμοποιήσαμε με πολλαπλούς τρόπους μαζί με τον γιο μου!

Εκδόσεις Παπαδόπουλος
Μέχρι και η γάτα μας το αγάπησε!

Tο βιβλίο συμπεριλαμβάνεται στις βραχείες λίστες των διαγωνισμών του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ- κύκλος ελληνικού παιδικού βιβλίου. Υποψήφια είναι η Μυρτω Δεληβοριά για το βραβείο εικονογράφησης!

Extra tip: Προμηθευτείτε φακό και αφού αφήσετε το βιβλίο να σας ταξιδέψει, αρχίστε τα δικά σας μοναδικά ταξίδια!

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Ο Φώτης αναρωτιόταν πώς είναι να βλέπεις κανείς όνειρα. Όταν αποφασίζει να ψάξει να βρει το δικό του όνειρο, ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια! Στο ταξίδι αυτό, ο Φώτης ανακαλύπτει αλήθειες γεμάτες φως, που τελικά θα του αποκαλύψουν το δρόμο για το δικό του όνειρο… 

Συγγραφέας: Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη

Εικονογράφηση: Μυρτώ Δεληβοριά

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ.

Με αγάπη Σοφία

About Author