Το Βιβλίο που θα ήθελες να είχαν διαβάσει οι γονείς σου της Philippa Perry –Thisisus.gr

Το Βιβλίο που θα ήθελες να είχαν διαβάσει οι γονείς σου της Philippa Perry  –Thisisus.gr

Το Βιβλίο που θα ήθελες να είχαν διαβάσει οι γονείς σου (και τα παιδιά σου θα σε ευγνωμονούν που το έκανες). Όταν πήρα στα χέρια μου το βιβλίο το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν ότι ο τίτλος είναι τόσο αντιπροσωπευτικός και ανταποκρίνεται πλήρως στο τι θέλει ένας γονιός! Όλοι ψάχνουμε ένα βιβλίο να διαβάσουμε για το οποίο τα παιδιά μας θα μας ευγνωμονούν! Είναι άραγε αυτό το βιβλίο κάτι τέτοιο;

Ένα ζεστό και απλό βιβλίο καλογραμμένο και φιλικό για τους γονείς! Ένα βιβλίο που μας δείχνει πως οι αλυσίδες που κουβαλάμε είναι όσα περάσαμε στην παιδική μας ηλικία και μας βοηθάει να τα δούμε, να τα αναγνωρίσουμε και να μην κάνουμε το συνηθισμένο λάθος να τα αναπαράγουμε στα παιδιά μας!

Ένα βιβλίο οδηγός χωρίς να σηκώνει το δάχτυλο! Ένα βιβλίο που σε λυτρώνει και σε κάνει να καταλάβεις πως όλοι οι γονείς κάνουν λάθη και το σημαντικό είναι να τα αναγνωρίσουμε και να τα διορθώσουμε! Ένα βιβλίο που μας βοηθάει να κλείσουμε με τον πιο όμορφο τρόπο όλες τις πληγές!

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Ένα βιβλίο που μπορεί να άργησα να το διαβάσω αλλά σας το προτείνω ανεπιφύλακτα! Ένα βιβλίο που αξίζει όλοι οι γονείς να το έχουν στη βιβλιοθήκη τους! Να μην τα πολυλογούμε… να πάτε να το πάρετε και να το διαβάσετε γιατί θα κάνει καλό σε σας, στα παιδιά σας και στην ευημερία της οικογένειάς σας! Ο δρόμος της γονεικότητας είναι δύσκολος αλλά υπάρχουν τρόποι να τον κάνουμε πιο όμορφο και λιγότερο επώδυνο! Αυτό το βιβλίο μας τους δείχνει όλους!

Βρείτε το “Το Βιβλίο που θα ήθελες να είχαν διαβάσει οι γονείς σου” εδώ.

Συγγραφέας: Philippa Perry

Εκδόσεις: Διόπτρα

Νο1 best seller των Sunday Times

Με αγάπη όπως πάντα

Σοφία

Διαβάστε επίσης:

Τα Βιβλία που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι γονείς!

Γονείς και παιδιά του Χόρχε Μπουκάι 

“Μεγαλώνοντας μέσα στην ελληνική οικογένεια”

Πότε να ξεκινήσω να διαβάζω βιβλία στο παιδί μου; 

About Author