Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρή 15χρονη σε σχολική εκδρομή -Thisisus.gr

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρή 15χρονη σε σχολική εκδρομή -Thisisus.gr

Ένα νέο κορίτσι 15 χρονών έχασε τη ζωή του σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα. Ο λόγος για μια μαθήτρια της Α’ Λυκείου από σχολείο της Αθήνας η οποία λίγο μετά τα μεσάνυχτα λιποθύμησε σε νυχτερινό κέντρο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Τρικάλων όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή δεν μπόρεσε να σωθεί. Η αιτία της πρόκλησης της καρδιακής ανακοπής θα αναζητηθεί, μέσα από την ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Σοφία Πατραμάνη, η 15χρονη μαθήτρια έχασε τις αισθήσεις της, ενώ διασκέδαζε με συμμαθητές της, στο πλαίσιο εκδρομής, στα Τρίκαλα.Στο νοσοκομείο της πόλης μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο, στη 1.15 π.μ., με καρδιοαναπνευστική ανακοπή και μυδρίαση. Επί δύο ώρες, οι γιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν την καρδιακή λειτουργία, με όλα τα μέσα που διαθέτει η επιστήμη.

Στο νοσοκομείο έσπευσαν καθηγητές, που συνοδεύουν τους μαθητές, καθώς και ο διοικητής του νοσοκομείου. Στο ξενοδοχείο, στο οποίο διαμένουν οι μαθητές βρίσκονται από τις 9 το πρωί δύο ψυχολόγοι του Γενικού νοσοκομείου Τρικάλων για να ενημερώσουν τους συμμαθητές της 15χρονης και να τους στηρίξουν ψυχολογικά.

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Πηγή: ertnews

About Author