Βίντεο: Μένω σπίτι και διαβάζω Έλληνες συγγραφείς – Thisisus.gr

Βίντεο: Μένω σπίτι και διαβάζω Έλληνες συγγραφείς  – Thisisus.gr

Το διάβασμα κάνει καλό. Κι αν αναρωτηθεί κανείς τις μέρες που διανύουμε το “μένουμε σπίτι και διαβάζουμε Έλληνες συγγραφείς” θα μπορούσε να είναι και το μότο μας.

Υπάρχουν πολλοί και ταλαντούχοι συγγραφείς στη χώρα μας και καλύπτουν κάθε είδος λογοτεχνίας: παιδικά, μυθιστορήματα, ρομάντζα, αστυνομικά, μυστηρίου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τι θα θέλατε εσείς να διαβάσετε αυτήν την περίοδο. Όλοι οι εκδοτικοί οίκοι και αρκετά βιβλιοπωλεία προσφέρουν την ηλεκτρονική αγορά βιβλίων. Τι περιμένετε λοιπόν; Αναζητήστε και βρείτε τον Έλληνα συγγραφέα που θα ικανοποιήσει τα δικά σας γούστα και στη συνέχεια προμηθευτείτε βιβλία του.

Αυτό μας προτρέπουν να κάνουμε και επτά ταλαντούχοι Έλληνες ηθοποιοί μέσω του πιο κάτω βίντεο: Θανασης Τσαλταμπασης, Ζέτα Δούκα, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης κ.α. Ας στηρίξουμε την ελληνική λογοτεχνία, μένοντας σπίτι και διαβάζοντας βιβλία που γεννήθηκαν και ολοκληρώθηκαν στη χώρα μας.

Ανακαλύψτε τα!

Μένουμε σπίτι και διαβάζουμε Έλληνες συγγραφείς

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς στο newsletter

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την προσπάθεια αποστολής του αιτήματός σας. ΠΑΡΑΚΑΛΩ προσπαθήστε ξανά.

This Is Us will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.