Τα Βιβλία που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι γονείς! –Thisisus.gr

Τα Βιβλία που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι γονείς! –Thisisus.gr

Από την στιγμή που ένα μωρό έρχεται στη ζωή, οι γονείς του είναι συχνά σε μια διαδικασία αναζήτησης  της γνώσης για την σωστή ανατροφή του. Οι γονείς αναρωτιούνται για την σωστή διατροφή του παιδιού, για την εκπαίδευση του, όμως ακόμα πιο συχνά αναρωτιούνται πώς να αναθρέψουν σωστά το παιδί τους βοηθώντας το να γίνει ένας υγιής ενήλικας! Εμείς σήμερα θα σας παρουσιάσουμε Τα Βιβλία που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι γονείς! Η συμβολή τους είναι καθοριστική και ενδέχεται να αλλάξει κατά πολύ τον τρόπο που σκέφτεστε, αλλά και τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στα παιδιά σας!

Τα Μυστικά του Αποτελεσματικού Γονέα

Τα Μυστικά του Αποτελεσματικού Γονέα του Thomas Gordon δεν είναι τυχαία η πρώτη μου επιλογή! Είναι ένα βιβλίο μοναδικό στο είδος του. Το οποίο έχει αναπαραχθεί σε πολλά νεότερα βιβλία ανατροφής παιδιών. Αλλά παραμένει πάντα στην κορυφή.  «Τα Μυστικά του Αποτελεσματικού Γονέα» είναι ένα βιβλίο επίλυσης προβλημάτων και θα αλλάξει μια για πάντα τον τρόπο που βλέπετε την επικοινωνία σας με τους άλλους. Ιδανικό για όλους τους γονείς. Τους παρέχει τρόπους με τους οποίους μπορούν να επικοινωνήσουν εποικοδομητικά με τα παιδιά τους και να συνδεθούν πραγματικά μαζί τους. Το Βιβλίο είναι μοναδικό στο είδος του και μας δείχνει πώς να ακούμε και να κατανοούμε τα παιδιά. Να βρίσκουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα που μας απασχολούν! Μας μαθαίνει να ακούμε τα παιδιά με τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε κι εκείνα να μας μιλούν, και να τους μιλάμε έτσι ώστε κι εκείνα να θέλουν να μας ακούνε. Είναι ένα Βιβλίο που θεωρώ ότι πρέπει να διαβάσουν όλοι οι Γονείς! Το προτείνω ανεπιφύλακτα! Πραγματικά θα είναι η Καλύτερη επένδυση που έχετε κάνει!

Γονείς Απλά!

Το Γονείς Απλά είναι ένα Βιβλίο και αυτό μοναδικό στο είδος του! Είναι ένα Βιβλίο που μας μαθαίνει πώς να ζούμε με ευημερία! Ένα βιβλίο που βοηθάει τους γονείς να κάνουν την ζωή  με τα παιδιά τους απλή και όμορφη. Ακριβώς όπως λέει και ο Τίτλος του! Το «Γονείς Απλά» θα το αγαπήσετε από την πρώτη σελίδα! Γραμμένο με κατανοητό τρόπο γίνεται εύκολα αγαπητό μέσα από τις υπέροχες προτάσεις του! Με προτάσεις για όλες τις εκφάνσεις της γονεϊκής ζωής, το βιβλίο μας δείχνει πώς να κάνουμε την ζωή μας με τα παιδιά πιο χαρούμενη και με λιγότερο στρες. Από το πρωινό και την διατροφή των παιδιών μέχρι τις συνήθειες που πρέπει να καλλιεργήσουμε με τα παιδιά μας και συμβουλές για την διαχείριση του Χρόνου και την απλοποίηση της ζωής μας! Ένα βιβλίο που θα σας ξεκουράσει και θα σας γεμίσει χαρούμενες συνήθειες και θα δώσει την απαραίτητη ισορροπία στην ζωή μας!

Τι Συμβαίνει στον Εγκέφαλο του

Ένα ακόμα Βιβλίο μοναδικό στο δικό του είδος! Ένα βιβλίο μέσα από το οποίο μαθαίνουμε με απλά λόγια πως λειτουργεί ο εγκέφαλος του παιδιού μας! Ένα βιβλίο που μας ξεναγεί στον κόσμο της νευροβιολογίας με έναν τρόπο απλό και διασκεδαστικό! Στο βιβλίο θα βρείτε 12 μοναδικές στρατηγικές για να μεγαλώσετε παιδιά με ολοκληρωμένη νοητική και συναισθηματική Ανάπτυξη! Στρατηγικές που προάγουν την υγιή ανάπτυξη του εγκεφάλου, και την ηρεμία και την ευτυχία των παιδιών. Ένα βιβλίο που μας βοηθάει να κατανοήσουμε τον κόσμο του παιδιού και μας διδάσκει πως  να είμαστε πάντα δίπλα τους με τον κατάλληλο τρόπο!

Αυτές είναι λοιπόν οι προτάσεις μας για τα 3 Βιβλία που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι γονείς!

Με αγάπη

Σοφία

Διαβάστε επίσης:

Γονείς και παιδιά του Χόρχε Μπουκάι

“Μεγαλώνοντας μέσα στην ελληνική οικογένεια”

About Author

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς στο newsletter

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την προσπάθεια αποστολής του αιτήματός σας. ΠΑΡΑΚΑΛΩ προσπαθήστε ξανά.

This Is Us will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.