Βοηθήστε και εσείς να φτιάξουμε πολλές μάσκες προστασίας – Thisisus.gr

Βοηθήστε και εσείς να φτιάξουμε πολλές μάσκες προστασίας – Thisisus.gr

Πάμε να βοηθήσουμε όλοι για να εφοδιαστούν με μάσκες προστασίας οι γιατροί και οι νοσηλευτές της χώρας που αυτήν τη στιγμή παλεύουν με τον κορονοϊο.

Το 3DHUB στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας εθελοντών που σε συνεργασία με το υπουργείου Υγείας ανέλαβαν παραγωγή χιλιάδων ασπίδων προστασίας για το νοσηλευτικό προσωπικό όλης της χώρας.

Με «όπλο» την τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης περνάνε απο τα λόγια στις πράξεις. Σκοπός να θωρακίσουν γιατρούς, νοσηλευτές, επαγγελματίες του χώρου αλλά και ερασιτέχνες. Έχοντας λοιπόν την τεχνογνωσία ξεκίνησαν να κατασκευάζουν τις πρώτες «ασπίδες προστασίας» όπως λέγονται, οι οποίες θα προστατεύουν όλο το πρόσωπο.

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Σκεφτείτε ότι ενα καρούλι 1kg υλικό βγάζει περίπου 20 ασπίδες προστασίας!

Ένα μεγάλο μέρος των υλικών το καλύπτει η ομάδα του 3DHUB αλλά χρειάζονται και τη βοήθειά μας για να φτιαχτούν όσες περισσότερες μάσκες γίνονται.

Ο τρόπος να βοηθήσουμε είναι απλός: Μπαίνουμε στην ιστοσελίδα του 3DHUB και αγοράζουμε ένα καρούλι στη τιμή των είκοσι ευρώ. Κι αυτό χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την παραγωγή μασκών προστασίας.

Τι περιμένετε; Πάμε να κάνει οτι μπορεί ο καθένας μας για να στηρίξουμε έμπρακτα αυτήν την πράξη. Πάμε όλοι μαζί να φτιάξουμε μάσκες προστασίας για κάθε γιατρό και νοσηλευτή. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ

About Author