Η σωστή ηλεκτρική σκούπα θα κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά σας – Thisisus.gr

Η σωστή ηλεκτρική σκούπα θα κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά σας – Thisisus.gr

Αφρικανική σκόνη, κατοικίδια, χαλιά!

Κεφάλαιο: ηλεκτρική σκούπα.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, τα παράθυρα ανοίγουν, σκόνη και γύρη μας ταλαιπωρούν καθημερινά, ενώ η ώρα που θα μαζέψουμε τα χαλιά δεν αργεί!

Η αναζήτηση της καταλληλότερης ηλεκτρικής σκούπας έχει καταντήσει βραχνάς. Σκούπες ρομπότ, σκούπες με σακούλες, χωρίς σακούλες, με χρώματα κι αρώματα και σε διάφορες διαστάσεις. Πώς να επιλέξετε την ιδανική; Είναι απλό, διαβάζοντας τις επόμενες γραμμές!

Ψάχνετε κι εσείς μια ηλεκτρική σκούπα που θα σας προσφέρει κάτι διαφορετικό; Θέλετε να είναι αθόρυβη, ευλύγιστη, να καθαρίζει χωρίς να αφήνει υπολείμματα σκόνης και κυρίως να μπορείτε να καθαρίσετε με άνεση χωρίς να μετακινείτε έπιπλα καθημερινά; Κι εμείς το ίδιο. Αν υπάρχει ηλεκτρική σκούπα με αυτές τις προδιαγραφές; Εννοείται ότι υπάρχει!

Bρήκαμε, δοκιμάσαμε κι αγαπήσαμε την Ηλεκτρική σκούπα stick Elastic Unchained Force της εταιρείας Inventor. Αθόρυβη, με ισχύ που εντυπωσιάζει για να ξεμπερδεύετε εύκολα και γρήγορα.

Γιατί την ξεχωρίσαμε;

Επειδή χάρη στον χάρη στον σχεδιασμό elastic fantastic με αναδιπλούμενο σωλήνα – με κλίση έως 90° – μπορούμε να απομακρύνουμε τη σκόνη ακόμα και κάτω από τα έπιπλα.

Δεν έχει καλώδια! Ναι καλά ακούσατε, λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου και έχει αυτονομία έως και 60 λεπτά. Τέλειο;

Το Πέλμα Power 180° με φωτισμό LED φτάνει και στα πιο δύσκολα σημεία, διευκολύνοντας όλους εμάς τους λίγο ψυχαναγκαστικούς.

Για όσους έχουμε κατοικίδια οι τρίχες δεν αποτελούν πια πρόβλημα, μιας και χάρη στη λειτουργία PAW Master, ο κυμματιστός σχεδιασμός της μηχανοκίνητης βούρτσας, παγιδεύει και απομακρύνει αποτελεσματικά τις τρίχες από κάθε τύπο πατώματος.

Για το τέλος κρατήσαμε το καλύτερο. Η Ηλεκτρική σκούπα stick Elastic Unchained Force είναι τρεις συσκευές σε μία! Με ένα κλικ μετατρέπεται σε μικρό σκουπάκι στο λεπτό, ενώ με το extra ειδικό πέλμα γίνεται και σφουγγαρίστρα, επιτρέποντάς σας να σκουπίζετε και να σφουγγαρίζετε μαζί. Πρακτικό και εύκολο, ειδικά τώρα που θα βγάλουμε τα χαλιά. Ναι, μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό σας. Α και μην ξεχάσουμε ότι η εταιρεία προσφέρει 3 χρόνια εγγύηση. Δεν το λες και λίγο.

Σπάστε τις «αλυσίδες» του ατελείωτου καθαρίσματος του σπιτιού κι ευχαριστηθείτε ελεύθερο χρόνο στη λιακάδα. Αρκετά κλειστήκαμε μέσα!

Αν έχετε απορίες τότε μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα τους θα σας καλύψει πλήρως. Δείτε εδώ

About Author