Ελάτε να γράψουμε ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι – Thisisus.gr

Ελάτε να γράψουμε ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι – Thisisus.gr

Λίγο καιρό πριν ήρθε στη ζωή μας η πολυτάλαντη Mπία Βρεττού, μια νέα έμπνευση για μας με φως κι αγάπη. Κι είναι και blogger της ανήκει το beachild.gr. Kαι πάνω που λέγαμε τι μπορούμε να κάνουμε (λες και δεν τρέχαμε χίλια δυο) τα ταμ! Τρελή ιδέα. Πάμε να φτιάξουμε παρέα τα πιο μαγικά Χριστούγεννα. Και ξέρετε για κάποιον που δεν αγαπά τα Χριστούγεννα αυτός είναι κόντρα ρόλος! Και πρόκληση. Και χαρά! Γιατί μέρες που ζούμε θέλουμε όσο τίποτα να μοιράζουμε στιγμές χαράς σε ενήλικες και παιδιά. Αποφασίσαμε λοιπόν να ξυπνήσουμε το παιδί που κρύβεται μέσα μας, έλα μεταξύ μας τώρα αυτό κυριαρχεί και έξω μας το βλέπετε!

Πασπαλίσαμε που λέτε το μέσα μας με κάμποση αστερόσκονη και ζάχαρη άχνη και μέλι και για μια στιγμή ξεχάσαμε και κορονοϊό και παιδιά και σκυλιά και γατιά για να παίξουμε το ρόλο μας ενσαρκώνοντας τις ηρωίδες της ιστορίας μας που για να μπορέσουν να ζήσουν όλο το παραμύθι θα χρειαστούν σε κάθε τους βήμα τη βοήθεια των παιδιών.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Φέτος, στη Χώρα των Χριστουγέννων αποφασίζει να εισβάλει μια μικρή μάγισσα για να μάθει τι είναι τα Χριστούγεννα και γιατί εκεί έχει μόνο νεράιδες! Την ίδια στιγμή, η νεράιδα Αϊνέ ετοιμάζεται για τον στολισμό της χώρας και η χαρά της είναι απερίγραπτη.

Οι δυο μας ηρωίδες όμως αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Η δε μάγισσα δεν ξέρει με τι όνομα να πάει στη χώρα των Χριστουγέννων! Χρειάζεται ένα νεραϊδένιο χριστουγεννιάτικο όνομα και ζητά τη βοήθειά σας. Η δε νεράιδα Αϊνέ, δεν ξέρει ποια στέκα να διαλέξει για να παρουσιαστεί στις άλλες νεράιδες σαν υπεύθυνη στολισμού και ζητά τη συμβουλή σας.

Τι λέτε θα τις βοηθήσετε;

Δείτε το βίντεο και πάρτε μια γεύση του τι ακολουθεί.

About Author